Wij van stichting Corsoboot Wateringen doen wederom een oproep aan iedereen die het leuk vind om de corsoboot van kern Wateringen er dit jaar nog mooier uit te laten zien als de afgelopen jaren. Met ons betrekkelijk kleine team zijn we er de afgelopen drie jaar aardig in geslaagd om de boot van de Wateringse Kern een opvallende plek te geven in de stoet van Boten tijdens het Westlands Varend Corso. Dit lukte ook mede dankzij een heel aantal gulle gevers, sponsors van materialen. Dit is erg belangrijk voor een stichting als de onze. Want zonder deze hulp zouden we dit nooit voor elkaar krijgen.

Maar we zijn altijd op zoek naar nog meer mensen of bedrijven die ons willen steunen. Daarom vragen wij u te kijken naar de onderstaande mogelijkheden om ons te helpen, en wellicht spreekt één van deze mogelijkheden u aan en (en dat zou voor ons geweldig zijn) zou u ons daarmee kunnen helpen.

Optie 1
Wordt vriend van de Wateringse corsoboot en stort éénmalig €50,- (of meer) op onze rekening (Rabobank 1009.19.154 Stg Corsoboot Wateringen).
We kunnen ons voorstellen dat u zelf niet enorme klusvaardigheden heeft, of de tijd hier niet voor heeft.
Daarnaast hebt u geen kas volstaan met juist die bloemen die wij hard nodig hebben. In deze gevallen is vrienden worden van de Wateringse boot een ideale optie.
Als tegenprestatie krijgt u tijdens het corso een prachtige boot te zien waar u met een trots gevoel van kan zeggen dat u er vrienden mee bent!

Optie 2
Heeft u nu juist wel die kas vol met bloemen of andere materialen waarvan u denkt, daar kan ik de Wateringse boot mee helpen.
Laat u dat dan zeker aan ons weten wanneer u deze beschikbaar zou willen stellen. Manon van Manon Bloemen en meer (info@manonbloemen.nl) weet precies welke bloemen, planten en groentes ze wil gaan verwerken en Hans Kerklaan (kerklaanschoener@kabelfoon.nl)
weet alles van de materialen die we willen gaan gebruiken in onze boot. Alles kan welkom zijn dus heeft u iets waarvan u denkt dat het bruikbaar is laat dit dan zeker weten aan ons.
En wat is er mooier dan met een trots gevoel uw eigen materialen langs te zien varen op onze mooie boot. Bij grotere sponsoring zullen wij uiteraard een passende tegenprestatie voorleggen.

Optie 3
Handen uit de mouwen en klussen maar! Als dat uw drijfveer is en u heeft twee rechterhanden, of twee linker maar u kunt hier goed mee omgaan, meld u dan aan om ons klusteam te versterken!
Zo als het er nu naar uitziet zullen de meeste voorbereidingen net als de afgelopen jaren gemaakt worden in de loods van aannemersbedrijf Mart van Adrichem. Onder leiding van Hans zullen alle ideeën weer in elkaar worden gezet.
Hier komen diverse technieken bij kijken, dus schilders, plakkers, zagers papiermache-ers.iedereen is welkom!
En voor deze mensen is er het grote voordeel dat ze naast het feit dat ze hun eigen creatie drie dagen lang door het Westland kunnen zien varen, ze ook nog eens deel uit zullen gaan maken van het team die er na afloop van het corso altijd een evaluatie BBQ/borrel of iets dergelijks op na houden!

Optie 4
U denkt zelf nog een goed idee te hebben waar wij heel veel aan kunnen hebben. Laat dit dan ook zeker aan ons weten.

Optie 5
U ondersteunt onze boot door gedurende het corso onze Figuranten een enorm applaus te geven.
Dit laatste geeft wellicht nog de meeste voldoening voor ons! (maar de eerdere opties zijn toch ook wel erg belangrijk)

Wij gaan er van uit dat er ook voor u een optie bij zit en horen graag van u welke dit is. En mocht u zelf nog mensen weten die ook interesse in kunnen hebben, wijs ze dan op deze site.

Bedankt voor uw aandacht en we zien uw reactie graag tegemoet.